fbpx
 

WOENSDAG 28 FEBRUARI 2024Open dag Agora Het Gooi

MAAK KENNIS MET AGORA-ONDERWIJS!

We zijn officieel natuurlijk nog niet gestart, maar toch willen je graag alvast kennis laten maken met hoe het er op een Agora-school aan toe gaat. Want Agora, dat moet je ervaren! Op de open dag zijn er leerlingen en coaches van andere Agora-scholen aanwezig om jou en je ouders uitgebreid te informeren en laten ervaren wat Agora-onderwijs is. We organiseren verschillende activiteiten zodat je onze school en onderwijsstijl leert kennen en we willen je graag het gebouw laten zien waar wij hopen te starten na de zomer van 2024.

INFORMATIEMIDDAG OUDERS

Terwijl jij proeft van het Agoriaanse onderwijs en aan de slag gaat met je eerste challenge, kunnen je ouders aansluiten bij de informatiemiddag. We vertellen ze alles wat ze moeten weten over de laatste stand van zaken, de aanmeldingsprocedure en meer. Bij de dagafsluiting voegen je ouders zich weer bij je zodat we gezamenlijk kunnen terugblikken en al jullie vragen beantwoorden.

Zie jij het Agora-onderwijs wel zitten? Meld je dan nu aan voor de open dag op woensdag 28 februari en proef de sfeer!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://agoragooi.nl/wp-content/uploads/2024/01/OpenDag2.png

AANMELDENJa, ik kom!

Op deze open dag van Agora Het Gooi willen we je graag laten ervaren hoe het is om op een Agora-school te zitten. Ook vertellen we je graag over onze plannen en de laatste ontwikkelingen. En jij kunt de vragen stellen die je misschien hebt. We hebben er een aantal beantwoord onder de veelgestelde vragen, maar misschien heb jij wel een andere vraag? We horen het graag!
De exacte inhoud van het programma laten we je nog even weten als jij je alvast aanmeldt via onderstaand formulier.

Woensdag 28 februari 2024
16:00 – 18:00 uur
(Inloop vanaf 15.45 uur – 16.10 uur)
College de Brink, Laren

    Helaas is het niet meer mogelijk om je (als) kind aan te melden voor de open dag.
    De groepen 4-8 jaar, 8-12 en 12-18 jaar zitten helaas helemaal vol.

    Ik kom als

    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image