fbpx
 

SCHOOLJAAR 2024/2025Ondersteun ons initiatief

De informatieavond is geweest, de open dag zit erop en de filmavond met Q&A met Stephan Haukes (oprichter MC Agora Nijmegen) komt eraan. Op onze socialmediakanalen proberen we zo veel mogelijk eventuele vragen te beantwoorden.

SAMEN HALEN WE AGORA NAAR HET GOOI

Nu is het aan jullie! We snappen dat het best spannend is: een compleet nieuwe onderwijservaring. Agora is geen idee, theorie of filosofie. Agora is in de praktijk ontstaan. Met vallen en opstaan. Net als in het echte leven. Door te evolueren en aan te passen en voortdurend te experimenteren. En vergeet niet dat we een hele vereniging achter ons hebben staan met al méér dan 13 jaar ervaring in Agora-onderwijs. Op Agora gaat het om de groei en ontwikkeling van het kind, maar dat lukt nooit in je eentje. Het begrip ‘samen’ is een kernwaarde op Agora. Zowel binnen als buiten de Agora.

INTENTIE TOT AANMELDING

We hebben de afgelopen maanden gezien dat er veel interesse is naar vernieuwend onderwijs in het Gooi. Zie jij het Agora-onderwijs ook wel zitten? Zou jij je (kind) aanmelden voor Agora Het Gooi? Laat het ons dan weten en geef Agora Het Gooi nog in 2024/2025 zijn bestaansrecht.

Let op! Dit is geen aanmelding voor Agora Het Gooi, alleen dat je de intentie hebt om je (kind) in te schrijven.

Voor onze plannen is het heel belangrijk om in kaart te brengen wie de intentie heeft om zijn of haar kind aan te melden voor Agora Het Gooi.
Half maart krijgen we van de schoolbesturen een GO of een NO GO voor aankomend schooljaar. Op dat moment laten we je z.s.m. weten hoe je kunt aanmelden en hoe de aanmeldprocedure precies werkt.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

DE EERSTE STAPEen levenslange ontdekkingsreis

Ja, ik heb de intentie om mijn kind in te schrijven voor Agora Het Gooi.

  Gegevens van het kind

  * Als je meerdere leerlingen wilt aanmelden, vul dan het formulier meerdere keren in.

  Gegevens van de ouders

  Intentie

  Aanmelding voor schooljaar:

  https://agoragooi.nl/wp-content/uploads/2024/02/speech_bubble_outline_06.png
  https://agoragooi.nl/wp-content/uploads/2024/02/sjef-1.png

  “Als je niet wakker ligt
  van je dromen, dan zijn ze niet groot genoeg.”

  SJEF DRUMMEN
  Founding father van Agora
  bt_bb_section_top_section_coverage_image
  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image