fbpx
 

DINSDAG 18 JUNI 2024Community MeetUp

Dinsdag 18 juni 2024
20.00 - 21.30 uur
De Krachtcentrale, Huizen

Het oude Athene had de Agora – de Griekse benaming voor ‘plein’ – waar filosofen zoals Aristoteles, Plato en Socrates hun kennis deelden met iedereen die wilde leren. Bij Agora Het Gooi bouwen we aan een sterke netwerkorganisatie die samen Agora-onderwijs in het Gooi als moderne leercommunity realiseert. Een plek waar je jezelf leert kennen, kennis en wijsheid kunt delen en halen, waar je elkaar ontmoet en vanuit passie ongekende mogelijkheden ontdekt. Op dinsdag 18 juni organiseren we onze allereerste Community MeetUp. We delen waar we nu staan en waar we samen naartoe willen. Jouw hulp is essentieel.

Voor wie is dit event?

De community MeetUp is bedoeld voor al die inspirerende mentoren, betrokken ouders, gepassioneerde onderwijsexperts, buurtverbinders, sponsoren en alle anderen die een Agora school in het Gooi willen.

Waarom bijwonen?

Tijdens de Community MeetUp maken we graag kennis met jou. Daarnaast gaan we dieper in op het hoe en wat van Agora-onderwijs en vertellen we je hoe we er samen voor kunnen zorgen dat deze school écht gerealiseerd wordt in het Gooi. Want jouw hulp is essentieel!

Waar?

De Krachtcentrale in Huizen

Zo tof! Voor de Community MeetUp mogen we gebruik maken van ‘de Galerie’ in De Krachtcentrale in Huizen. Een café-restaurant met industriële uitstraling dat zindert van de energie. Ooit werd vanuit dit pand energie geleverd voor het hele Gooi. De noeste arbeid van weleer is nog altijd voelbaar. Nu mogen wij met net zoveel volhardendheid aan de slag om te bouwen aan ónze school in het Gooi.

De_krachtcentrale_1
De_krachtcentrale_2
De_krachtcentrale_3
De_krachtcentrale_4
De_krachtcentrale_5
De_krachtcentrale_6
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Dus, wil jij een Agora-school in het Gooi? Kom dan ook verbinden in De Krachtcentrale. Meld je snel aan!

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://agoragooi.nl/wp-content/uploads/2024/06/Community_meetup.png

AANMELDENJa, ik kom!

Vul het onderstaande formulier en zet dinsdag 18 juni in je agenda. We ontmoeten je graag tijden de eerste Community MeetUp in de Krachtcentrale in Huizen. Tot dan!

Dinsdag 18 juni 2024
20:00 – 21:30 uur
(Inloop vanaf 19.45 uur)

De Krachtcentrale
Havenstraat 76, Huizen

    PS: Ben je nog geen lid van de Community van Agora Het Gooi? Meld je hier aan.

    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image